fbpx

Önismereti kártya

Önismereti

kártya

A KÁRTYA LÉTREJÖTTÉNEK TÖRTÉNETE

2020 december végén egy ihlettől vezérelve 3 nap alatt megterveztem a kártyákat. Ami vezérelt az, hogy az emberekben tudatosodjon, hogy mindenre képesek. A lovas foglalkozásokon is nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy felismertessem a klienseimmel, hogy milyen képességeik vannak. Sokszor nem látunk rá képességeinkre, vagy épp egy múltbéli sérülés nem engedi láttatni. Van amikor egyik életterületen használjuk a képességeinket, és ahol el vagyunk akadva ott épp nem. Nagy felimerés szokott lenni a lovas foglalkozásokon mikor felhívom rá a figyelmet. A kártyák ebben segítenek, hogy megismerjük a bennünk rejlő képességeket. Ajánlom szeretettel minden korosztálynak.

A KÁRTYA HASZNÁLATA

A kártyacsomagot ajánlom terapeutáknak, coachoknak, önismereti tréning vezetőknek, lovas önismereti coachoknak, lovas képességfejlesztőknek hatékonnyabbá téve ezáltal munkájukat. A kártyák segítenek az első ülésen, foglalkozáson kiépíteni a klienssel a bizalmi kapcsolatot és aktiválni a képességeket az adott probléma megoldásához. Használható egyéni és csoportos foglalkozások során gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt. 9-99 éves korig ajánlom.

 

A CSOMAG TARTALMA

  • 16 db sárga kártya gyerekeknek
  • 16 db kék kártya felnőtteknek
  • 48 db kártya mindkét korosztálynak

A KÁRTYA ÁRA

9.000 Ft+2.000 Ft szállítási díj
 
A KÁRTYÁKAT KÉSZÍTETTE
 
Kiss Tímea 
Természetgyógyász Kineziológus
Lovas képességfejlesztő- és mozgásfejlesztő
Lovas önismereti coach
 
TUDJ MEG TÖBBET A KÁRTYÁRÓL

Megrendelem

a kártyákat!

Kérlek, kattints az alábbi gombra, hogy a kért adatok megadásával és a teljes összeg (9900+1600 Ft) befizetésével meg tudd rendelni a kártyacsomagot. A szállítási adatokat a „Megjegyzés” részhez írd be (irányítószám, település, utca, házszám, emelet, ajtó, kaputelefon stb…), ha eltérnek a számlázási adatoktól.

Scroll to Top