fbpx

Jogi nyilatkozat

Tájékozató a honlapon szereplő információk jogi vonzatáról

A www.lopofa.hu honlap tartalma, oldalainak bármely alkotóeleme – legyen az kép (fotók), hang, animáció, szöveg (tájékoztató, leírás, cikk, interjú, elméleti tájékoztató, tananyagismertetés, stb.), grafika, videó – a LÓPOFA Egészségmegőrző és Oktató Korlátolt Felelősségű Társaság kizárólagos szellemi alkotása, szerzői alkotásnak tekintendő; a közölt információk csak és kizárólag a tulajdonos képviselőjének előzetes írásbeli hozzájárulásával, a hozzájárulásban meghatározott korlátok között és a forrás megjelölésével használhatóak fel.

A Lópofa Kft-nek mint tartalomszolgáltatónak, tulajdonosnak – a fentiekben megszabott – előzetes írásbeli engedélye és hozzájárulása nélkül a honlap bármely elemének, alkotórészének bármely módon történő reprodukálása, sokszorosítása, idézete, terjesztése, felhasználása (papíralapon, online, stb.); adatbázisban való szerepeltetése együttesen, avagy külön egyaránt TILOS! Ez a tilalom vonatkozik az oktatási célú felhasználásra is! Mindennemű jogsértés esetén következetesen és késedelem nélkül jogi útra tereljük az ügyet!

LÓPOFA Egészségmegőrző és Oktató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 6120 Kiskunmajsa, Kőkút dűlő 11; adószáma: 10545306-2-03; Cg.: 03-09-100565 Cégjegyzékszám alatt a Kecskeméti Törvényszék Cégbírósága 1994 április 21-én jegyezte be; statisztikai számjele: 10545306-8559-113-03; statisztikai ágazati kód: 8559; bankszámla:K&H Bank 10402087-20526550-48511007 képviselő: Kiss Tímea Mária; tel: +36-30/847-3202)

A honlap főszerkesztője a LÓPOFA Kft Ügyvezető igatója és képviselője:Kiss Tímea Mária.

A honlapon szereplő információk, elméletek, gondolatok, tanácsok, stb. használatából, alkalmazásából bekövetkező kárért a honlap tulajdonosa és főszerkesztője semmiféle felelősséget nem vállal, azt mindenki csak és kizárólag saját felelősségére teheti. Bár célunk az információk legteljesebb aktualizásása, de ennek esetleges hiányosságáért; a honlap elérésével összefüggő káreseményekért felelősséget semmilyen téren nem vállalunk. Ez vonatkozik bármely közvetlen, közvetett, direkt, vagy indirekt, elsődleges, másodlagos, avagy járulékos kár esetére; haszon, nyereség, jövedelem elmaradására, csökkenésére, kiesésére.

Az internet nyílt és nyitott hálózat, és így biztonságosnak nem tekinthető, ezért az elektronikusan továbbított üzenetek eltűnésével, megsemmisülésével, késedelmességével, stb. kapcsolatos károk esetére felelősségét a honlap tulajdonosa és főszerkesztője kizárja.

A honlap tartalmát a honlap tulajdonosa és főszerkesztője bármikor, előzetes bejelentés nélkül módosíthatja, elérhetetlenné teheti, avagy korlátozhatja.

Jelen jognyilatkozat tartalmának módosítása a honlap tulajdonosának kizárólagos joga, s ezt fenntartja magának.

Főbb jogszabályok:

Polgári Törvénykönyv (2013. évi V. tv.)

Büntető Törvénykönyv (2012. évi C. tv.)

a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv.

a 2010. évi CLXXXV. tv. a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról.

Scroll to Top