fbpx

MentoráLÓ

Mi az a

MentoráLÓ?

Mindenkinek kell egy mentor, hogy az életében, szakmájában felmerülő nehézségeket, elakadásokat a lehető legkönnyebben és leggyorsabban oldja meg.

Akik tudják, hogy kezükben a döntés, hogy változtassanak az életükön, sikereket érjenek el a munkájukban, és kiteljesítsék az önmagukban rejlő lehetőségeket.

Célom, hogy a segítőszakmában dolgozók mentális és fizikai egészségét is karbantartsuk, illetve teret biztosítsunk további fejlődésüknek, mind szakmai, mind önismereti szinten.

Mindehhez hozzájárulok a jelenlétemmel, tapasztalatommal, tudásommal, támogatásommal!

Amiben segítségedre lesz a tagság:
 

– mentális egészséged fenntartásában (beszélgetések őszintén és az érzelmek, gondolatok felszabadítása zoomos összejövetelen)

– önismereted fejlesztésében (havi önismereti gyakorlatok)

– fizikai jóllétedért is teszünk (táplálkozáshoz kapcsolódó témák, mely klienseknél is ajánlott kiegészítés; egy mozgásforma elsajátítása, mely energetikailag az egészségre hat)

– kihívásokkal tartjuk a fókuszt (mindfullnes, önismeret, teremtés)

– fejlődésedet segítő könyvbemutatók (önismereti, szakmai könyvek ajánlása, mely segíti a munkádat és hozzáállásodat a kleinseidhez)

– havi esetmegbeszélések (hozd el az eseted és átbeszéljük, tovább lendítünk ha elakadtál benne illetve további ajánlásokat kapsz, megközelítéseket az adott témában)

– kérdezz tőlem élő zoomon (itt lehetőség van a klienseddel kapcsolatos foglalkozásokról és a vállalkozásoddal kapcsolatos kérdéseidet feltenni)

– munkádat segítő plusz technikák elsajátítása (klienseknél használható új technikák)

– marketing és vállalkozási tippek a vállalkozásod felturbózásához (reklám, hirdetés hogyanja és megtervezése; vállalkozás indítás, adózási, könyvelési tippek)

– kedvezményes képzési lehetőségek (az adott hónap havidíja betudható az aktuális képzésre jelentkezésnél)

További

információk

Tagsági díj: mindösszesen 5.000 Ft/hó befektetés Önmagad jólétéért

Szeretettel várlak, ha úgy érzed szívesen lennél tagja egy támogató közösségnek, ahol nem vagy egyedül a problémáiddal és kapsz iránymutatást, más megközelítést a megoldásaid felé. Ne feledd, a megoldás benned van! Én pedig támogatlak, hogy erre rátalálj!

Én is

tag leszek!

Kérlek, kattints az alábbi gombra, hogy a kért adatok megadásával és az első havi tagdíj (5000 Ft) befizetésével el tudd küldeni a jelentkezésedet és tagja lehess a MentoráLÓ csoportnak.

Scroll to Top