fbpx

Aromaterápia Lovaknak ONLINE Alapképzés

lopofa_kepzesek_aromaterapia_lovakkal

Amit

tudni érdemes

a képzésről...

Természetesen nem csak lovasok vehetnek részt a képzésen. Az aromaterápia igen felkapott lett manapság, pedig már időszámításunk előtt 5 ezer évvel is használatos volt mindenféle nyavajára. Az illóolaj piac hatalmas és mondhatni, hogy veszélyes is lehet azok számára, akik akár jóhiszeműen is, de hamisított olajat vásárolnak majd használják. Nagyon fontos tudni, hogy a mai kor internetes világában mindig meg kell nézni, hogy valósak e azok az információk, amiket olvasunk. Így hát nagyon körültekintően kell eljárnunk egy aromaterápiás kezelés során is. Több mint 10 éve tevékenykedem mint természetgyógyász és nagy örömömre szolgál, hogy van olyan illóolaj cég is a piacon, akik CPTG terápiás minőségű olajakat gyártanak. Így gyermekemnek, lovainknak és kutyáinknak is bizton merem adni. Vásároltam egy itovi névre hallgató állapotfelmérő eszközt is, ami kimutatja, hogy a szervezetben hol van egyensúlytalanság és milyen olaj alkalmazható rá.

Egy fantasztikus eszköz, végre nem találgatások útján kell kezelni az állatokat. Nagyon szomorú, hogy legtöbbször tüneti kezelés van és kisérletezés, hátha valami majd bevállik.

Épp ezért hoztam létre ezt a képzést, hogy át tudjam adni azokat az információkat, amelyekkel bizton lehet otthon kezelni a lovakat. Nagyon fontos tudni, hogy amit lovakon használunk, nem biztos, hogy kutyákon is alkalmazhatjuk!

További

információk

Képzés időpontja:

Saját időbeosztás szerint ONLINE elvégezhető. Bármikor lehet csatlakozni!

Képzés díja: 60.000 Ft

Képzés helyszíne:

6120 Kiskunmajsa, Kőkút dűlő 11.

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000318

Témáink: 

– Bevezetés az aromaterápiába (története, irányzatai, hatásai)

– Illó- és hordozóolajok (előállítása, minősége, hordozóolaj szerepe, kiválasztása)

– Illóolajok hatásmechanizmusa (szaglás biológiája, bőr szerepe az illóolaj használatánál)

– Illóolajismeret (illóolajok felhasználási területei, hatásai, tulajdonságai) lovaknál

– Itovi bemérés lovaknál ( megnézzük gyakorlatban a lovaknál, hogy konkrétan az Itovi géppel, hogyan kell kimérni, hogy melyik illóolajra van szükségük)

– Gyakorlat lovakkal (lovak reakciója az illóolajokra, mit hogyan hova használjunk lovaknál)

– Készítmények lovaknak (hogyan miből mennyit mivel… illóolajos krémek, sprayk…)

Elküldöm a

jelentkezésem!

Kérlek, kattints az alábbi gombra, hogy a kért adatok megadásával és a képzés teljes díjának (60.000 Ft) befizetésével el tudd küldeni a jelentkezésedet.

Scroll to Top